OM OSS

Lerkils Båtvarv

Lerkils Båtvarv hittar ni på västkusten. Söder om Göteborg och väster om Kungsbacka alldeles vid vattnet i Lerkils hamn. Vi grundades 1958 och har sedan starten varit ett fullservicevarv. Med 60 års erfarenhet inom marinteknik i branschen erbjuder vi bl a. nya och begagnade motorbåtar, inombordsmotorer och utombordsmotorer.

Du kan välja bland flera kända båtfabrikat, t ex Askeladden, Bella, Flipper, Quicksilver, Ryds & Falcon. Bland inombordare finns Mercruiser och Cummins. Utombordare har vi från Mercury och Suzuki. Vi säljer marinelektronik och installerar med auktoriserad behörighet. Marinelektronik ifrån bl a. Garmin, Lowrance, Simrad och Humminbird. Båttillbehör är det Watski samt båtfärger från International & Jotun.

Därutöver tillhandahåller vi reservdelar till båtar och motorer. Kontakta oss om du önskar vinteruppställning av din båt eller vinterförvaring med sevice av din utombordsmotor. Vi sköter truckhantering och tillhandahåller både servicebilar och servicebåtar. Vi har även en auktoriserad motorverkstad för marina motorer och utför rekonditionering och reparationer av plastbåtar.

Vi krympplastar båtar som förvaras utomhus även på trailer för vidare transport. Lämna båten i trygga händer där kunskap och engagemang bidrar till ett enkelt båtägande.

//Välkomna önskar Team Lerkil.

 
sv_SE